Ποιοί Είμαστε

/
Ποιοί Είμαστε

Γνωρίστε μας σήμερα!

Χρειάζεται η επιχείρησή σας διαφημιστική κάλυψη κτιρίου; Επαγγελματικές κάρτες μήπως; Φωτεινή επιγραφή, ψηφιακή χάραξη σε γυαλί ή σχεδιασμό και εκτύπωση των μενού σας; Η σωστή επιλογή της επαγγελματικής σήμανσης είναι απαραίτητο στοιχείο προκειμένου η επιχείρησή σας να ξεχωρίσει ανάμεσα στους ανταγωνιστές της.

Στη New-Start διαθέτουμε ομάδα ειδικών με πολυετή πείρα στον κλάδο, που αποτελείται από γραφίστες και χειριστές μηχανημάτων, όπως και δικά μας συνεργεία για τοποθετήσεις όπου είναι απαραίτητο. Όλοι τους είναι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση του πελάτη σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας όλες τις επιθυμίες των πελατών μας από τη μελέτη ως την εκτύπωση ή τοποθέτηση. Πάντα παρουσιάζουμε στους πελάτες μας το τελικό αποτέλεσμα με φωτορεαλισμό, ώστε να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Έχουμε στη διάθεσή μας μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και έμπειρους χειριστές μηχανημάτων που θα κάνουν πραγματικότητα το όραμά σας και μάλιστα στην προσυμφωνημένη προθεσμία.

 

Εγγυόμαστε για την ποιότητα της δουλειάς μας κι απόδειξη είναι οι πολυάριθμοι ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να ξεκινήσετε το επόμενο έργο σας.

Δημιουργικό Τμήμα
Παραγωγή

Δημιουργικό Τμήμα

Στη New Start διαθέτουμε την ικανότερη ομάδα συνεργατών για τη δημιουργία γραφιστικών προτάσεων. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με σπουδές στο marketing και τη Γραφιστική.

Το πλεονέκτημα μας είναι η ευελιξία μας ώστε να αποτυπώνεται στο αποτέλεμσα κάθε δουλειάς μας η επιθυμία του εκάστοτε πελάτη μας υπό τη σκέψη της δική μας εμπειρίας και επαγγελματισμού, καλύπτοντας όλο το φάσμα της έντυπης επικοινωνίας από τις προτάσεις λύσεων σε θέματα προβολής έως τον δημιουργικό σχεδιασμό της ιδέας, την προεκτύπωση καθώς και την εκτύπωση.

Παραγωγή

Στη New Start έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε σε μεγάλη ποικιλία υλικών με στόχο την κάλυψη κάθε σας ανάγκης, από την διακόσμηση του σπιτιού σας μέχρι την αποτύπωση της στιλιστικής άποψης της επιχείρησης σας. Επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας για εκτύπωση σε μουσαμά, καμβά, αυτοκόλλητα βινυλίου εξωτερικού χώρου με πλαστικοποίηση και κοπτικά, εκτυπώσεις σε plexi glass, ξύλο, pvc και άλλα προϊόντα.

Οι Υπηρεσίες μας

Τυπογραφικές Εργασίες

aytokolito-tzami

Εκτύπωση σε Επίπεδα Υλικά

rola

Εκτύπωση σε Υλικά Ρολού

betson

Εφαρμογές Ψηφιακής Εκτύπωσης Large Format

etairika-dora

Εταιρικά Δώρα

nvitation

Προσκλήσεις - Προσκλητήρια

lasercut-industry-768x512

Κοπές CNC & Laser

Laser-cut σε διάφορα υλικά με ευελιξία στις απαιτήσεις κάθε σχεδίου.
calendar

Ημερολόγια