Εκθεσιακά Περίπτερα – Σκηνικά συνεδρίων και Events

/
Εκθεσιακά Περίπτερα – Σκηνικά συνεδρίων και Events

Στη New Start, παρέχουμε μοναδικές λύσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα για όλους τους τύπους επιχειρηματικών εκδηλώσεων. Είτε διοργανώνετε μια έκθεση, ένα συνέδριο, μια κοινωνική εκδήλωση ή μια εταιρική παρουσίαση, το έμπειρο προσωπικό μας είναι εδώ για να υλοποιήσει το όραμά σας.

Τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας:

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να καλύψουμε τις ανάγκες της εκδήλωσής σας:

 • Εκθεσιακά περίπτερα: Κάντε μια δήλωση με τα ειδικά σχεδιασμένα εκθεσιακά περίπτερά μας. Αυτές οι οπτικά εντυπωσιακές κατασκευές είναι προσαρμοσμένες για να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό περιβάλλον που αφήνει μόνιμη εντύπωση στους επισκέπτες.
 • Παρασκήνια συνεδρίων: Δημιουργήστε το σκηνικό για το συνέδριό σας με τα οπτικά μαγευτικά μας σκηνικά. Είτε πρόκειται για ένα επώνυμο σκηνικό είτε για μια δυναμική οπτική απεικόνιση, δημιουργούμε μια επαγγελματική και ελκυστική ατμόσφαιρα για τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες.
 • Κοινωνικές εκδηλώσεις: Από κομψά γκαλά έως εορταστικά πάρτι, δημιουργούμε μαγευτικούς χώρους που αντικατοπτρίζουν το θέμα και τον σκοπό της κοινωνικής σας εκδήλωσης. Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια εξασφαλίζει μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.
 • Εταιρικές παρουσιάσεις: Προκαλέστε ισχυρό αντίκτυπο κατά τη διάρκεια των εταιρικών σας παρουσιάσεων με τις ειδικά σχεδιασμένες σκηνές μας. Από το φωτισμό και τον ήχο μέχρι τα επώνυμα στοιχεία, δημιουργούμε ένα καθηλωτικό περιβάλλον που ενισχύει το μήνυμά σας και μαγνητίζει το ακροατήριό σας.

Υπηρεσίες θεματικής διακόσμησης:

Εκτός από τις λύσεις εκδηλώσεών μας, προσφέρουμε υπηρεσίες θεματικής διακόσμησης για διάφορες ειδικές περιστάσεις:

  • Γάμος: Μεταμορφώστε τον χώρο του γάμου σας σε έναν μαγικό χώρο με τις υπηρεσίες θεματικής διακόσμησης που προσφέρουμε. Από ρομαντικό και κομψό έως ζωντανό και ιδιόρρυθμο, ζωντανεύουμε το θέμα του γάμου σας.
  • Βάπτιση: Δημιουργήστε μια αξέχαστη γιορτή βάπτισης με τις θεματικές μας διακοσμήσεις. Από απαλό και γαλήνιο έως χαρούμενο και παιχνιδιάρικο, σχεδιάζουμε ένα σκηνικό που συμπληρώνει τη σημασία της περίστασης.
  • Παιδικό πάρτι: Ενθουσιάστε τους μικρούς σας φίλους με τις ευφάνταστες και διασκεδαστικές θεματικές διακοσμήσεις μας για παιδικά πάρτι. Δημιουργούμε καθηλωτικά περιβάλλοντα που μεταφέρουν τα παιδιά στους αγαπημένους τους κόσμους και χαρακτήρες.
  • Πάρτι εργένηδων: Κάντε το μπάτσελορ πάρτι σας αξέχαστο με τις υπηρεσίες θεματικής διακόσμησης που προσφέρουμε. Είτε αναζητάτε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα είτε μια ζωντανή ατμόσφαιρα πάρτι, εμείς σχεδιάζουμε ένα περιβάλλον που δημιουργεί τη σωστή ατμόσφαιρα για τη γιορτή σας.

Γιατί τη newStart;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη λύση για την επιχείρησή σας.

Δείτε προηγούμενες δουλειές μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

  we-logo-01

  Στειλτε μας αρχεια μεσω Wetransfer

  Στείλτε μας αρχεία έως 2GB, χρησιμοποιώντας το Wetransfer
  myairbridge

  Στειλτε μας αρχεια μεσω MYAIRBRIDGE

  Στείλτε μας αρχεία έως 20GB, χρησιμοποιώντας το ΜyΑirΒridge