Εκτύπωση εταιρικών δώρων

/
Εκτύπωση εταιρικών δώρων

Εντυπωσιάστε και ενθουσιάστε με την προσαρμοσμένη εκτύπωση εταιρικών δώρων!

Στη New Start, κατανοούμε τη σημασία των διαφημιστικών δώρων για την ενίσχυση της προβολής της μάρκας σας και τη δημιουργία μόνιμων εντυπώσεων. Με την εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα της εκτύπωσης εταιρικών δώρων, εγγυόμαστε ολοκληρωμένες λύσεις για την προώθηση της επιχείρησής σας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία εξατομικεύσιμων αντικειμένων που ανταποκρίνονται στις μοναδικές σας ανάγκες. Ανακαλύψτε τη δύναμη των εξατομικευμένων εταιρικών δώρων για να αφήσετε μια διαρκή εντύπωση στους πελάτες, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες σας.

Ακολουθούν μερικά από τα προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

Δημιουργήστε εξατομικευμένα mousepads με το λογότυπο ή το σχέδιο της εταιρείας σας. Αυτά τα πρακτικά και ευέλικτα δώρα θα υπενθυμίζουν συνεχώς στους παραλήπτες την επωνυμία σας καθώς εργάζονται ή περιηγούνται στο διαδίκτυο.

Από τσάντες μεταφοράς μέχρι σακίδια πλάτης, προσφέρουμε μια σειρά από τσάντες υψηλής ποιότητας που μπορούν να εξατομικευτούν με την επωνυμία σας. Αποτελούν εξαιρετικά δώρα σε εμπορικές εκθέσεις, συνέδρια ή ως δώρα εκτίμησης των εργαζομένων.

Τα εξατομικευμένα στυλό είναι διαχρονικά και πρακτικά δώρα που προκαλούν διαρκή εντύπωση. Είτε πρόκειται για πελάτες, υπαλλήλους ή συνεργάτες, τα στυλό με προσαρμοσμένη εκτύπωση προβάλλουν το εμπορικό σας σήμα κάθε φορά που χρησιμοποιούνται.

Μεταδώστε το μήνυμά σας με έναν βολικό και τεχνολογικά έξυπνο τρόπο, με τις μονάδες USB με προσαρμοσμένη επωνυμία. Αυτά τα λειτουργικά δώρα είναι ιδανικά για την αποθήκευση και την κοινή χρήση ψηφιακού περιεχομένου, διατηρώντας παράλληλα την επωνυμία σας στο προσκήνιο.

Προσελκύστε και διασκεδάστε τους παραλήπτες με παζλ με προσαρμοσμένη εκτύπωση. Ιδανικά για δραστηριότητες δημιουργίας ομάδων, διαφημιστικές εκστρατείες ή ως μοναδικά δώρα, τα παζλ προσφέρουν έναν διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο για την προώθηση της μάρκας σας.

Διατηρήστε την επωνυμία σας στο επίκεντρο του μυαλού των παραληπτών με σημειωματάρια με προσαρμοσμένη εκτύπωση. Αυτά τα πρακτικά δώρα είναι ιδανικά για να σημειώνετε ιδέες, να κρατάτε σημειώσεις και να μένετε οργανωμένοι.

Οι εξατομικευμένες κούπες είναι δημοφιλή εταιρικά δώρα που προσφέρουν καθημερινή έκθεση για το εμπορικό σας σήμα. Με προσαρμοσμένα σχέδια ή λογότυπα, αυτές οι κούπες γίνονται αγαπημένα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στο σπίτι ή στο γραφείο.

Κάντε μια τολμηρή δήλωση με την προσαρμοσμένη εκτύπωση σε πέτρα. Αυτά τα μοναδικά δώρα προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας και μακροζωίας στο μήνυμα της μάρκας σας, καθιστώντας τα ιδανικά για ειδικές περιστάσεις ή αναμνηστικές εκδηλώσεις.

Δημιουργήστε προσαρμοσμένα κορδόνια με το λογότυπο ή το μήνυμά σας για την προβολή σε συνέδρια, εκδηλώσεις ή στο χώρο εργασίας. Τα κορδόνια παρέχουν τόσο πρακτικότητα όσο και ορατότητα, εξασφαλίζοντας ότι η μάρκα σας ξεχωρίζει από το πλήθος.

Οι μαγνήτες με προσαρμοσμένη εκτύπωση προσφέρουν ευέλικτες ευκαιρίες επωνυμίας. Από μαγνήτες ψυγείου έως μαγνήτες αυτοκινήτου, αυτά τα διαφημιστικά δώρα εξασφαλίζουν ότι η μάρκα σας παραμένει ορατή σε διάφορα περιβάλλοντα.

Οι εξατομικευμένες κονκάρδες είναι ιδανικές για συνέδρια, σεμινάρια και εκδηλώσεις δικτύωσης. Επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να προβάλλουν τη σύνδεσή τους με την επωνυμία σας, ενώ παράλληλα παρέχουν εύκολη αναγνώριση.

Γιατί να επιλέξετε την εκτύπωση εταιρικών δώρων:

Γιατί τη newStart;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη λύση για την επιχείρησή σας. Για την υπηρεσία «εκτύπωση εταιρικών δώρων» υπάρχει μια ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξετε.

Δείτε προηγούμενες δουλειές μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

  we-logo-01

  Στειλτε μας αρχεια μεσω Wetransfer

  Στείλτε μας αρχεία έως 2GB, χρησιμοποιώντας το Wetransfer
  myairbridge

  Στειλτε μας αρχεια μεσω MYAIRBRIDGE

  Στείλτε μας αρχεία έως 20GB, χρησιμοποιώντας το ΜyΑirΒridge