Εκτύπωση Σε Πλακάκια

/
Εκτύπωση Σε Πλακάκια

Επανάσταση στο χώρο σας με τυπωμένα πλακάκια!

Τα χαρακτηριστικά της εκτύπωσης σε πλακάκια:

Γιατί τη newStart;

Αναβαθμίστε τον εμπορικό σας χώρο με την εξαιρετική υπηρεσία εκτύπωσης σε πλακάκια. Απολαύστε το τέλειο μείγμα καλλιτεχνίας και λειτουργικότητας, καθώς μετατρέπουμε τα συνηθισμένα πλακάκια σε εκπληκτικά αριστουργήματα.

Γιατί να επιλέξετε την εκτύπωση σε πλακάκια:

 • Εξατομικευμένη αισθητική: Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της εξατομίκευσης και κάντε μια τολμηρή δήλωση με τυπωμένα πλακάκια. Αναδείξτε την ταυτότητα του εμπορικού σας σήματος. Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας.
 • Μόνιμες εντυπώσεις: Αφήστε μια μόνιμη εντύπωση στους επισκέπτες ή πελάτες σας με την εκπληκτική ομορφιά των τυπωμένων πλακιδίων. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε μια δήλωση, να πυροδοτήσετε μια συζήτηση ή να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία με σχέδια που μαγνητίζουν και εμπνέουν.
 • Απρόσκοπτη ενσωμάτωση: Τα τυπωμένα πλακάκια μας ενσωματώνονται απρόσκοπτα στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις πλακιδίων, επιτρέποντας την εφαρμογή χωρίς προβλήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη λύση για την επιχείρησή σας.

Μεταμορφώστε τα πλακάκια σας, μεταμορφώστε το χώρο σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

  we-logo-01

  Στειλτε μας αρχεια μεσω Wetransfer

  Στείλτε μας αρχεία έως 2GB, χρησιμοποιώντας το Wetransfer
  myairbridge

  Στειλτε μας αρχεια μεσω MYAIRBRIDGE

  Στείλτε μας αρχεία έως 20GB, χρησιμοποιώντας το ΜyΑirΒridge