Κάλυψη Κτιρίων με Εκτυπώσεις

/
Κάλυψη Κτιρίων με Εκτυπώσεις

Κάντε μια δήλωση με τα περιτυλίγματα κτιρίων και προωθήστε αποτελεσματικά το εμπορικό σας σήμα!

Η κάλυψη κτιρίων με ψηφιακή εκτύπωση είναι ο πιο εντυπωσιακός τρόπος για να μεταφέρετε το διαφημιστικό μήνυμα της εταιρείας σας σε ένα ευρύ κοινό. Στη New Start, προσφέρουμε μια εξαιρετική υπηρεσία που συνδυάζει τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας με τα πλεονεκτήματα αυτής της μοναδικής μεθόδου προβολής.

Τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας κάλυψης κτιρίων:

Με την υπηρεσία μας, μπορείτε να προωθήσετε το εμπορικό σήμα και το μήνυμά σας με χαμηλό κόστος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης. Τα περιτυλίγματα κτιρίων παρέχουν έναν μεγάλο καμβά για την προβολή των οπτικών σας μέσων, εξασφαλίζοντας μέγιστη προβολή και αντίκτυπο. Πρόκειται για μια έξυπνη επένδυση που προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα.

Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στις εξωτερικές συνθήκες και να εξασφαλίζουν τη μακροζωία των εκτυπώσεων κτιρίων σας. Ανάλογα με τη θέση τοποθέτησης και τις ειδικές απαιτήσεις, προσφέρουμε διάφορες επιλογές, όπως:

  • Αυτοκόλλητα βινύλια: Αυτά τα ευέλικτα υλικά βινυλίου είναι ανθεκτικά και μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων τοίχων, παραθύρων και προσόψεων. Παρέχουν έναν λείο και ζωντανό καμβά για τα σχέδιά σας, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας.
  • Αυτοκόλλητα one way vision: Αυτό το καινοτόμο υλικό επιτρέπει την ορατότητα από το εσωτερικό, διατηρώντας παράλληλα μια οπτικά εντυπωσιακή διαφήμιση στο εξωτερικό. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία ιδιωτικότητας σε εσωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα μεταδίδει αποτελεσματικά το μήνυμα της μάρκας σας στον έξω κόσμο.
  • Πλέγμα και δίχτυ PVC: Αυτά τα διάτρητα υλικά είναι ιδανικά για την κάλυψη μεγάλων επιφανειών κτιρίων. Παρέχουν μια αποτελεσματική ισορροπία μεταξύ ορατότητας και αντοχής στον άνεμο, καθιστώντας τα κατάλληλα για εξωτερικές εγκαταστάσεις. Οι οπές επιτρέπουν τη διέλευση του αέρα, ελαχιστοποιώντας το φορτίο του ανέμου και εξασφαλίζοντας τη μακροζωία των εκτυπώσεων.
  • Μουσαμάς: Γνωστός για την εξαιρετική του ανθεκτικότητα, ο μουσαμάς είναι μια δημοφιλής επιλογή για περιτυλίγματα κτιρίων σε εξωτερικούς χώρους. Προσφέρει εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας ότι το μήνυμά σας παραμένει ανέπαφο και ζωντανό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ευέλικτη χρήση. Η υπηρεσία κάλυψης κτιρίων με εκτυπώσεις είναι κατάλληλη για διάφορες εφαρμογές, όπως:

 • Διαφημιστικές καμπάνιες: Οι επιστρώσεις κτιρίων προσφέρουν έναν τεράστιο καμβά για την προβολή της μάρκας, των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Δημιουργούν ισχυρό οπτικό αντίκτυπο, τραβώντας την προσοχή των περαστικών και αφήνοντας μια μόνιμη εντύπωση.
 • Κατασκευαστικά έργα: Χρησιμοποιήστε περιτυλίγματα κτιρίων για να καλύψετε εργοτάξια ή σκαλωσιές, μετατρέποντάς τα σε εντυπωσιακές διαφημίσεις. Όχι μόνο ενισχύει την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα, αλλά και προωθεί το εμπορικό σήμα της εταιρείας σας κατά τη φάση της κατασκευής.
 • Ανακαινίσεις και επανασχεδιασμός: Κατά την ανακαίνιση ή το rebranding ενός κτιρίου, η κάλυψή του με εκτυπώσεις σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά την αλλαγή. Βοηθά στη δημιουργία θορύβου, στην προσέλκυση της προσοχής και στη δημιουργία προσδοκίας για τον μεταμορφωμένο χώρο.
 • Εκδηλώσεις και φεστιβάλ: Δημιουργήστε μια καθηλωτική εμπειρία καλύπτοντας χώρους εκδηλώσεων ή φεστιβάλ με ζωντανές εκτυπώσεις. Δίνει τον τόνο, αποτυπώνει το πνεύμα της περίστασης και παρέχει ένα ελκυστικό σκηνικό για τους παρευρισκόμενους.

Γιατί να επιλέξετε αυτή την υπηρεσία:

Λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία κάλυψης κτιρίων με εκτυπώσεις:

 • Μέγιστη ορατότητα: Τα περιτυλίγματα κτιρίων προσφέρουν έναν μεγάλο και εμφανή χώρο για την προβολή του μηνύματός σας, εξασφαλίζοντας μέγιστη ορατότητα και αντίκτυπο.
 • Οικονομικά αποδοτική διαφήμιση: Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης, η κάλυψη κτιρίων με εκτυπώσεις παρέχει μια οικονομικά αποδοτική λύση με μακροχρόνια αποτελέσματα.
 • Προσαρμοσμένες λύσεις: Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής υλικού, του μεγέθους και της προσαρμογής του σχεδιασμού.
 • Επαγγελματική εγκατάσταση: Η έμπειρη ομάδα μας εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη διαδικασία εγκατάστασης, παρέχοντας άψογα και οπτικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 • Ευελιξία: Η υπηρεσία μας προσαρμόζεται σε διάφορους τύπους κτιρίων, μεγέθη και επιφάνειες, παρέχοντας ευέλικτες επιλογές για αποτελεσματική διαφήμιση.

Γιατί τη newStart;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη λύση για την επιχείρησή σας.

Δώστε το στίγμα σας, τραβήξτε την προσοχή με τα περιτυλίγματα κτιρίων!

Δείτε προηγούμενες δουλειές μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

  we-logo-01

  Στειλτε μας αρχεια μεσω Wetransfer

  Στείλτε μας αρχεία έως 2GB, χρησιμοποιώντας το Wetransfer
  myairbridge

  Στειλτε μας αρχεια μεσω MYAIRBRIDGE

  Στείλτε μας αρχεία έως 20GB, χρησιμοποιώντας το ΜyΑirΒridge