Κοπές CNC-Router & Laser

/
Κοπές CNC-Router & Laser

Ζήστε την εμπειρία της ακρίβειας και της ευελιξίας με τις υπηρεσίες CNC-Router & κοπής με λέιζερ!

Στη New Start, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε τεχνολογία κοπής αιχμής μέσω της υπερσύγχρονης μηχανής Zund, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες με πρωτοφανή ακρίβεια και ταχύτητα. Με τις υπηρεσίες CNC-router και κοπής με λέιζερ, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υλικών και εφαρμογών που ταιριάζουν στις μοναδικές σας ανάγκες.

Ας εξερευνήσουμε τα χαρακτηριστικά και τους λόγους για τους οποίους η επιλογή των υπηρεσιών μας αλλάζει τα δεδομένα:

Γιατί τη newStart;

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες CNC-Router & κοπής με lazer:

 • Ακρίβεια και λεπτομέρεια: Η τεχνολογία αιχμής μας εξασφαλίζει άψογη ακρίβεια και σαφήνεια σε κάθε κοπή και χάραξη.
 • Ευρεία γκάμα υλικών: Μπορούμε να δουλέψουμε με διάφορα υλικάν (χαρτόνι, plexi, PVC, βινύλιο, αφρό, δέρμα, ξύλο και άλλα), δίνοντάς σας την ευελιξία να ζωντανέψετε τα σχέδιά σας στο μέσο που προτιμάτε.
 • Προσαρμογή και ευελιξία: Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις μοναδικές απαιτήσεις σας, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε το δημιουργικό σας όραμα χωρίς περιορισμούς.
 • Επαγγελματική εμπειρογνωμοσύνη: Εμπιστευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο: Η έμπειρη ομάδα μας είναι εξειδικευμένη στο χειρισμό του μηχανήματος Zund και στην επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων για ένα ευρύ φάσμα έργων.
 • Αποδοτικότητα και ταχύτητα: Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας επιτρέπει γρήγορους χρόνους επεξεργασίας, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη παράδοση των έργων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη λύση για την επιχείρησή σας

Κοπές CNC-Router & Laser. Ακρίβεια. Δημιουργικότητα. Τελειότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  we-logo-01

  Στειλτε μας αρχεια μεσω Wetransfer

  Στείλτε μας αρχεία έως 2GB, χρησιμοποιώντας το Wetransfer
  myairbridge

  Στειλτε μας αρχεια μεσω MYAIRBRIDGE

  Στείλτε μας αρχεία έως 20GB, χρησιμοποιώντας το ΜyΑirΒridge