Ντύσιμο Εταιρικών Στόλων Οχημάτων

/
Ντύσιμο Εταιρικών Στόλων Οχημάτων

Γνωρίστε τη δύναμη της κινητής διαφήμισης με την υπηρεσία μας Corporate Fleet Vehicle Dressing. Είναι ο πιο έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, δίνοντάς σας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Στη New Start, συνεργαζόμαστε με την 3M Hellas για να εξασφαλίσουμε εξαιρετική ποιότητα και ανθεκτικότητα, κάνοντας το μήνυμα της μάρκας σας να ταξιδέψει μακριά και ευρέως.

Τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας:

Ευέλικτες επιλογές: Η υπηρεσία μας για την ένδυση οχημάτων εταιρικού στόλου προσφέρει διάφορες επιλογές που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας:

 • Κάλυψη των αυτοκινήτων και των επαγγελματικών οχημάτων με αυτοκόλλητα: Μετατρέψτε τα οχήματα του στόλου σας σε κινούμενες διαφημιστικές πινακίδες με τα αυτοκόλλητα που σχεδιάζουμε κατά παραγγελία. Είτε πρόκειται για μερική είτε για πλήρη κάλυψη, προσαρμόζουμε τα αυτοκόλλητα ώστε να προβάλλουν αποτελεσματικά το εμπορικό σήμα, το λογότυπο και το διαφημιστικό σας μήνυμα.
 • Περιτύλιξη αυτοκινήτων: Μεταφέρετε την επωνυμία σας στο επόμενο επίπεδο με πλήρη περιτύλιξη οχημάτων. Η επαγγελματική μας ομάδα εγκατάστασης εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη και ακριβή εφαρμογή, μετατρέποντας τα οχήματά σας σε κινητές διαφημίσεις που τραβούν την προσοχή. Από μεμονωμένα οχήματα έως ολόκληρους στόλους οχημάτων, μπορούμε να αναλάβουμε έργα οποιασδήποτε κλίμακας.
 • Αυτοκόλλητα Moto Bike: Επεκτείνετε την εμβέλεια της μάρκας σας πέρα από τους τέσσερις τροχούς με τα αυτοκόλλητα μοτοποδηλάτων μας. Παρέχουμε αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας που προσκολλώνται τέλεια στις επιφάνειες των μοτοσικλετών, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προωθήσετε τη μάρκα σας όπου κι αν πηγαίνουν οι μοτοσικλέτες σας.
 • Αυτοκόλλητα σκαφών: Κάντε αίσθηση με τα αυτοκόλλητα σκάφους μας. Είτε διαθέτετε προσωπικό είτε εμπορικό σκάφος, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να παράγουμε εντυπωσιακά αυτοκόλλητα για να προβάλλετε το εμπορικό σας σήμα και να κάνετε μια μόνιμη εντύπωση στο νερό.

Χρήση και οφέλη: Τα αυτοκόλλητα αυτοκόλλητα είναι για κάθε χρήστη:

 • Κινητή διαφήμιση: Η επικάλυψη οχημάτων εταιρικού στόλου μετατρέπει τα οχήματά σας σε κινητές διαφημιστικές πινακίδες, εξασφαλίζοντας ότι το μήνυμα της μάρκας σας φτάνει σε ένα ευρύ κοινό όπου κι αν ταξιδεύουν τα οχήματά σας. Μεγιστοποιεί την ορατότητα, την έκθεση και την αναγνωρισιμότητα της μάρκας.
 • Στοχευμένο μάρκετινγκ: Με τα επώνυμα οχήματα του στόλου σας στο δρόμο, έχετε τον έλεγχο των περιοχών και των δημογραφικών ομάδων στις οποίες θέλετε να στοχεύσετε. Προσεγγίστε αποτελεσματικά το επιθυμητό κοινό σας, τοποθετώντας στρατηγικά τα οχήματά σας σε περιοχές με υψηλή επισκεψιμότητα ή σε συγκεκριμένες τοποθεσίες.
 • Οικονομικά αποδοτική λύση: Η ένδυση εταιρικών οχημάτων στόλου προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική μέθοδο διαφήμισης σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα. Παρέχει συνεχή έκθεση και μακροπρόθεσμη προβολή χωρίς επαναλαμβανόμενα έξοδα, καθιστώντας την εξαιρετική απόδοση της επένδυσης.
 • Επαγγελματική εικόνα: Η προβολή ενός καλά σχεδιασμένου και επώνυμου στόλου οχημάτων δημιουργεί μια επαγγελματική και συνεκτική εικόνα για την εταιρεία σας. Ενισχύει την αξιοπιστία της μάρκας, εμπνέει εμπιστοσύνη στους πελάτες και σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.
 • Ευαισθητοποίηση της μάρκας και ανάκληση: Όταν τα οχήματα του στόλου σας είναι ντυμένα με τα εικαστικά της μάρκας σας, γίνονται αξιομνημόνευτα και εύκολα αναγνωρίσιμα. Αυτό αυξάνει την αναγνωρισιμότητα και την ανάκληση της μάρκας, διασφαλίζοντας ότι το μήνυμά σας θα μείνει στο μυαλό των δυνητικών πελατών.

Γιατί να επιλέξετε την υπηρεσία μας για το ντύσιμο των εταιρικών οχημάτων του στόλου:

 • Συνεργατική αριστεία με την 3M Hellas.
 • Προσαρμοσμένες λύσεις.
 • Επαγγελματική εγκατάσταση.
 • Ανθεκτικό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.
 • Ενισχυμένη ορατότητα μάρκας

Γιατί τη newStart;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη λύση για την επιχείρησή σας.

Δείτε προηγούμενες δουλειές μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

  we-logo-01

  Στειλτε μας αρχεια μεσω Wetransfer

  Στείλτε μας αρχεία έως 2GB, χρησιμοποιώντας το Wetransfer
  myairbridge

  Στειλτε μας αρχεια μεσω MYAIRBRIDGE

  Στείλτε μας αρχεία έως 20GB, χρησιμοποιώντας το ΜyΑirΒridge